Tereza Kymlová

A budete jen koukat, nebo i číst?

VEČERNÍ ZPRÁVY (psáno včera večer)

26. 6. 2023

Dneska to zas bude v rámci několika bodů, páč poslední tejden je takový horko, že mi mozek funguje napůl. A mnohým z vás určo taky, takže vlastně vo nic nejde:


● Minulej tejden jsem měla z počasí 3 dny migrénu (3 dny po sobě, aby bylo jasno)

● Ju jakože trochu jí real jídlo: ráno 2 lžíce vloček s mlíkem, přes den krajíc chleba se sejrem a jinak nic moc. Zbytek nášup do "pegína", jakmile dojí.

● Nemůžem se překulit přes osmadvacítku, a to už ho intenzivně láduju přes měsíc. Hlavní teda je, že váha nejde dolů. Ale chce to zase progres. Možná ho pár dnů zkusim krmit zase v noci, abysme učinili výraznej skok a pak už se to třeba zase rozjede vzhůru.

● Za chvilku to bude rok, co tu žijem. Já s Ju teda minus dva tři měsíce, ale musim konstatovat, že už se tu cejtim jako doma, zkrátka už jsem se tak nějak zabydlela, i když hoooodně pozvolna a postupně. Ale když říkám zabydlela, myslim nejen fyzicky, ale i hlavou.

● Pro letošek, abych přežila léto, jsem si vytunila balkón těma kytkama, lehkým, leč pohodlným lehátkem a pochopitelně slunečníkem. Hele a super.

● Pořád mě baví zdejší poklidný, relaxační a hlavně zelený výhledy z okna.

● Každej, kdo nás dosud přijel navštívit do Těšína, je z tohodle městečka nadšenej, takže koukejte brzo přijet i vy další.

● Včera Ju poprvý navštívila babička s mopsíkama, tak byl nadšenej

● Teta Áňa měla Milenium Falcon pořídit k narozkám spíš svýmu bráchovi než synovci. Páč, kdo myslíš, že to nakonec staví? Mužskej.

● Starší Jo byl nominovanej spolu s dalšíma 4 studentama z jejich průmky na Talent 2023, kde bylo oceněno kolem 70 studentů z Moravskoslezskýho kraje. Prostě jede bomby a já jsem na něj pochopitelně hrdá. Ale hlavně mám radost, že se mu

daří. Jen mu zkomolili příjmení na Kympl, tak jim řekl, ať mu udělal novej papír, že tohle zkrátka není on, tak snad mu vydaj novej. Trochu trapas.

● Ju krev se teď prvně regenerovala trochu pomalejc, tak se uvidí, co zejtra v Ostravě, jestli bělouši (bílý krvinky) už vyběhli nahoru

● Ju to dneska po dlouhý době zalomil i přes den (tak na 1,5 hoďky), ale jinak mi přijde, že je čilejší než po prvních dvou chemkách. Spíš ale intelektuálně než fyzicky. Ve druhým případě je na tom pořád stejně.

● Zdejší úchvatnej medvědi česnek je už po odkvětu, ale pořád je kolem řeky cejtit. Což mě teda nevadí.

● Už se mi zavíraj voči, padaj víčka, takže končim.


Děkujeme za Vaše věrný modlitby a příště třeba o tom, jak se modernizuju. I když vono je dost ošemetný psát předem o tom, o čem budu příště psát. Všechno se totiž může otočit úplně jiným směrem. Znáš to - zafouká vítr a Fííí....

Tweet