Tereza Kymlová

A budete jen koukat, nebo i číst?

HOŘKÁ PACHUŤ

25. 11. 2022

Milovaní, je to únavné, ale to asi nemusím říkat. Zavedení hadičky sice proběhlo úspěšně, ale zatím nepřichází ona kýžená průlomová úleva. Tedy takhle: dnes ráno (pátek), na kontrolním CT, bylo výrazné zmenšení mozkových komor, to ano♡. Ale přiznám se, že to pro mě ani není důvod k radosti.

Ju je pořád celý rozbolavělý, včetně hlavy, k tomu ho bolí břicho a celá trasa, kudy vede hadička do břicha, a navíc k večeru znovu zvracel. Na to sloužící doktor řekl, že by už jako zvracet nemusel. Asi čekali, že se mu strašně moc uleví (což nám včera před operací operující doktor taky říkal). Tak mu dali kinedryl a snad mu bude líp.

Víc toho dnes nenapíšu.

Jsme z toho všichni unavení...

6.12. ho čeká kontrolní magnetická rezonance kvůli tomu nejasnému nálezu dole v páteřním kanálu (předběžný úsudek je, že je to možná jen krevní hematom) a celá radioterapie se tím bude muset posunout, protože mu to budou muset znovu rozplánovat. Takhle mi to bylo dnes řečeno. Takže jedem jakoby odznova, navíc s novými nejistotami. Je to, jako bychom uběhli až do této chvíle velký kus cesty a znovu byli vráceni na začátek. Tentokrát ale s hořkou pachutí ani nevím čeho...

Tweet