Tereza Kymlová

A budete jen koukat, nebo i číst?

PONDĚLNÍ ÚSTŘIŽKY

14. 11. 2022

● Zvládli jsme to! Bejt spolu s Ju tři dny bez teplot, zvracení, bolestí hlavy a jiných nepříjemností. Díky Bohu a všem Vašim modlitbám♡♡♡!! A nad to dělá Ju každej den supr pokroky. Na WC si dojde už bez přidržování se záchytných bodů. Vlastně už se na něj ani nemusím dívat (ze strachu, aby sebou nešvihnul).

Takže zítra už nemusí saniťák až do obejváku, ale s Ju skočíme pěkně do výtahu a fíí dolů...

● Dneska jsme hráli hodně soft fotbálek s měkkým míčkem a pak s ním hráli házenou. Na zem jsem mu kladla různý překážky k překonávání, aby je překračoval a trochu jsme posilovali. Při cvíču jsem na něj tvrdá, ale v jídle mu splňuju každičký přání. Jémine! Vždyť má 145 cm a 28 kg. A během léčby maj děcka prej tendenci ještě hubnout, páč na ledasco ztrácí chutě. No tak s jídlem lítám jak čamrda sem a tam.

● Večer jsme se pustili do kreslení. On vojáka z Call of duty, já výhled z těšínského bytu na kostelík. Až ty umělecký díla budou hotový, tak se určo pochlubíme ;-).

● K obědu byl dneska mekáč a kebab, k poslechu lofi a rap a jinak pohoda jazz :-).

● To jsem minule nezmínila: zejtra, kromě kontrolního CT, budou Ju vyrábět speciální masku/odlitek v ideální poloze, která bude při každý radioterapii sloužit k přesný stabilizaci polohy. Je to mimochodem i v tom edukačním videu, který jste si všichni na stoprdo poctivě pustili ...

● Nezdá se, že by druhý půlce rodinky cokoli chybělo. Pokaždý, když jel Ondra za náma do Brna, doma navařil a jak přijel, tak mi zas navařil tady. Jo bude mít za chvíli 16, a tak co chtít víc. Stejně je většinu času ve škole, takže jako dobrý.

● Často jste se mě ptali, jak starší Jo zvládá celou situaci... Asi tak: je to Tvrďák chlap. Že prej, dokud Ju neumírá, tak je všecko oukej a není důvod se hroutit. Prostě na čtvrtým místě v disciplíně Nejmíň na zhroucení jsem se umístila já s 0,5 bodu. Po mně mužskej s asi 5, třetí místo získal Ju se svýma krásnýma 8 bodama, no a plných deset získal Jo. Jako já se ho ptala, jestli má vůbec kouska citu, ale tak prostě jsou lidi, co to berou jinak. Přece lepší tohle, než úplnej opak. A za bráchu i mámu se každej den modlí, a to je nejvíc♡♡♡

● Hele, jdu na kutě. Ráno si musíme hooodně přivstat a jen se modlím, aby mi ta dobrá náladička vydržela, zkrátka, aby šlo všechno jen a jen dobrým směrem.

Máme Vás rádi, kamarádi!!!


Tweet