Tereza Kymlová

A budete jen koukat, nebo i číst?

VÝSLEDKY

1. 11. 2022

Milovaní, chtěla jsem původně natočit video, ale bylo by nejspíš ubulené a depresivní. Už jsem se vybrečela muži do telefonu, a tak nyní píšu. Dorazily výsledky z histologie. Nádor je zhoubný a bude vyžadovat velmi náročnou a těžkou léčbu. Mluvil se mnou "pouze" neurochirurg. Onkologové si vezmou Ju pod křídla od zítra, kdy mi budou říkat veškeré další podrobnosti, tzn. pro mé uši a pro mou duši velmi těžké věci. Prosím, modlete se velmi i za mě! Od včera až do pátku tu jsem sama a u Ju potřebuju být silná! Ale úplně nejvíc neste ve svých modlitbách našeho synka. Děkuju Vám!!!

Zpět k informacím. Chci Vám říci důležité plusy, kterých se musíme držet v této temnotě. Výše uvedený Dr. říkal:

* že jde o typ nádoru, který byl před 30 lety neléčitelný, ale dnes ano.

* Že je skvělé, že se operace vydařila, podařilo se odstranit velkou část nádoru, a to je pro následnou péči důležité

* Že se i nyní, po operaci, Ju cítí vcelku dobře, je také velké plus. Díky tomu můžeme být co nejdříve v péči onkologů.

Dr. také říkal, že musím být silná, že stojím nyní na startovní čáře a cesta bude dlouhá. Říkal, že už mnoha maminkám musel oznamovat tyto věci, ale že mnohé z nich potkal později s úsměvem na tváři, kdy jejich dítě už jen chodilo na kontroly jednou za půl roku, a tak dále. Ale říkal, ať se připravím, že onkologové se mnou možná budou mluvit drsnějším způsobem... Prostě proto, že mi budou sdělovat veškerou pravdu bez obalu. Proto potřebuju stále Vaše modlitby, jak jsem už psala.

Stále doufám v mého Boha!! A nyní, týden po operaci, s veškerým povzbuzením a posilou, které mi Bůh doslova den co den poskytuje, si říkám, proč by Bůh po té následné dlouhé cestě nechal našeho synka zemřít?!

Milovaní, nejde mi tomu věřit, i když je mi úzko. Vím, že Bůh má poslední slovo, ano, já to vím!! Vím, že jsou mnohé špatné konce... Ale proč by mě tolik utěšoval, jestliže by na konci čekala smrt?! Jen se podívejte i na tu reklamu, co vidím denně z okna... Copak to není celé Bohem připravená cesta? Copak není Bůh za každým rohem??!

Musím věřit, cítit, vidět, že ANO. Bůh je můj věrný Průvodce.

Pane, smiluj se ...

Musím se teď z bytu (kam jsem odešla se vybrečet) vrátit zase k Ju. Už nebrečím. Musím jít dál...

Pane, dej mi sílu!


Tweet